slide show

Ehmhm..

Har typ astråkigt. Funderar starkt på att ta en blogg paus, men de har jag ju redan gjort typ? Haha.. Aja, ni får nöja er med de jag skriver lite nu och då :)

Redigerar bilder + engelska läxa..

Haha ja x] Lyssnar på musik oxå, men orkade inte skriva de. Iaf väldigt bra att redigera bilder sammtidigt som man gör läxa, känner jag ^^' Har typ asmkt läxa nu.. På tisdag nästa vecka ska engelskan in. Onsdag; so redovisning, som jag inte ens börjat på.. Känns ju bra? hah Sen äre även OL-dagen då, ska typ orgentera [stavning?], sen på fredagen är de typ no prov o.o Och imorron är de språkvals prov! Och de kmr jag på nu Dx Asbra.. haha njä.
Måste även städa rummet klart, hur ska jag hinna allt? :o
Kanska ska byta header och göra om lite oxå? haha xD typ aslänge sen jag gjorde de.. Aja. får se hur de blir.

Bra rubrik..

Sitter nere vid föräldrarnas dator (y' hehe.. Hemi är ute och springer på köksgolvet. :) Btw, tog in henne och hennes bur osv i.. torsdags tror jag? haha x] Och har dessutom fått min nya mobil! Diggar den asmkt än så länge iaf. Får se hur länge den håller ^^' haha förhoppningsvis till jag får en ny mobil, vilket blir nästa år strax efter skolavslutningen. Tror de blir en Iphone de (y' Aja, ska ta och ta upp Hemi igen, sen "återgå" till städningen av rummet. Började i typ tisdags?

Kmr inte uppdatera så mkt just nu.. Pga olika anledningar, men ska försöka uppdatera minst varannan dag iaf :D


Okej?

Förlåt för att jag är så himla dålig på att uppdatera just nu.. Men har internetproblem på min dator >.< Dessutom känns de som om de inte är ngn mening att skriva längre, då ingen kommenterar o.o' Trååkigt!
Aja, blir ett snabbt inlägg här dåra.. Har absolut inget att skriva om så.. Ses! :)


Ny mobil!

Min nya mobil, som kmr om ngn/ngr dag/dagar :D En Sony Ericsson Vivaz blev de ^^ Hehe, helt ny typ.. 1500kr på tradera (y' Svin bra, och den är inte ens använd o.o
P.S: Tkr ni har blivit enormt dåliga på att kommentera! ;o

Kaka

Haha lite kul här dåra xD

Jag;
Timmi, kan du hämta kaka till mig?
Timmi; *springer iväg, öppnar skåpet och ropar "mamma, mamma.. kaka, kaka"*
Mamma; Ska du ge Marie-Therese kaka? :)
Timmi; aaa *nickar och tar kaka.. springer in till mig i vardagsrummet*
Jag; tack, tack xD

Haha snacka om barnjobb, elr va de nu heter.. x]


Haha blev nästan lite sugen på att baka nu :P Hm.. Jag är konstig o.o


Kort..

Sitter och gör lite gratulationskort [?] till imorron :) 2 kusiner har fyllt år så.. hehe.. Förövrigt så har jag väldigt tråkigt. Och har egentligen absolut ingenting att skriva om ;P Så.. Hare gött!

Parken - dans

Japp, ska äta, fixa mig sen bär de av till parken :) Dock ska inte jag dansa, men kan vara kul att ba va oxå.. Träffa allt folk osv höhö. Får väl se ifall man kanske träffar ngn/ngr från Mellansel? xP Aja, ska väl bli lite kul iaf..

Typ feber.. igen?

Sitter och tittar på efterlyst.. Hehe.. Ehm, ja har tråkigt o.o Sitter oxå och målar på en bild.. Och snackar på msn. Mm skojjskojj xD
Och jo.. Har typ feber igen o.o Wtf?! Hade feber i måndags oxå.. Och Timmi har feber >.< Aja, får se hur de blir imorron..
Jo förresten, imorron äre ju dans oxå på parken! Får väl se hur jag mår, annars åker jag väl dit :)

Happ.. >.<

Nu funkar inte walkman telefonen heller D': Gah..
Dom som läser min blogg och känner mig irl, har ni ngn mobil man kan få låna? - Skriv isf en kommentar!


Foto; Tiina
Vart; Gävle 8D

Damp mobil ;o

Natten till igår, elr de kanske va vid 11? Aja.. Min xperia la av >.< Den ville inte ladda, 2 kompisar har/hade samma problem.. Men deras funkar. Men inte min.. Provade tom mammas laddare o.o
Så nu har jag mammas gammla walkman, som har badat xd Får se hur länge den håller..
Har gaft samma problem med mobilen jag hade innan xperian oxå.
Har jag otur med mobiler elr vad?! Och de är ca ett år tills jag får en ny mobil. Så får dras med den vita igen >.< Damp elr vad?!

Urdålig uppdatering

Men ja, de får man ta när skolan dragit igång igen va? :) Hehe.. Men som sagt, kmr inte hinna uppdatera lika mkt nu som på sommarlovet. Går ju 9:an och allt.. Nationella till våren och sen ska man ju välja OwO
Idag har jag väl inte gjort ngt sepc.. Sorterat reklamen, bytt på Hemi och vaktat Timmi :P
Imorron ska jag göra skolarbete som ska vara klart på tisdag tror jag? haha.. Städa rummet lite om jag hinner, äta och ut med reklamen..
Bildlöst inlägg ;)

Höhöh.. xd

Sitter och väntar på att mamma ska sluta, så hon kan hämta mig ^^ Sen drar vi till parken och kollar lite. Kanske hittar ngt? Dom har utförsäljning där..
Har absolut inget att skriva o.o Aja..
Hare gött!

RSS 2.0