slide show

2 veckor sen.. Och 2 veckor kvar.

Jaa.. Skrev senast när vi skulle till Stockholm, vilket var 2 veckor sen ;) Känns ju bra.. Eller? Och dessutom är det typ bara 2 veckor kvar till sommarlovet! Känns sjukt o.o
Den 13 Juni är det "avslutningsmiddag". Okej, snarare lucnh? Eftersom vi ska vara på skolan kl 12. Asså.. På skolan? Kunde dom inte hitta på något roligare ställe? Och på kvällen lixom. Och den 15 slutar vi.. Kommer ha klänning och klackskor! Fantastiskt. 
Ni som aldrig sett mig i klänning, ta chansen ;D Haha nejmen..


Vad mer har jag att skriva? 
Mjo, nån gång i början av Juni ska Hemi får träffa en hane. Gul/svart japantecknad weinertecknad teddyvädur. Detta gör jag för att få fram japanteckningar med bra färg. Och dessutom skulle det vara lite coolt med weinertecknade gotlandskaniner :) Om det inte redan finns? Vad vet jag... Ska iaf bli kul att se vilka färger det blir..

Drar till Stockholm!

Jo ni såg rätt.. Ikväll vid 02 tiden möts klassen vid resecenturmet här i övik. Sätter oss på en buss ner till Mellansel, och vidare till tåget :) Kommer bli svinkul!

Kommer fram vid halv 1 imoron typ.. Så aa.. Känns liite pirrigt, då jag aldrig varit där eller åkt tåg. Men det ska nog gå bra.
Direkt när vi kommer till Stockholm ska vi checka in på båten där vi ska bo. Sen beger vi oss till naturhistoriska. I ca 1-1,5 timma där. Sen vidare till grönalund [!!] :D Sjukt kul.
Sen på fredag blire cosmonova och nått annat [kmr inte ihåg]. Sen lördag ska vi checka ut sen får vi typ göra vad vi vill tills 10 i 6. Då går tåget från Stockholm till Mellansel. Så är väl hemma igen vid 03...

Så kommer väl inte ha världens bästa uppdatering.. Kanske ibland från mobilen?

© © ©

Nu ska jag springa runt i hela huset och söka saker som jag ska ha med mig.. Kommer säkert glöma hälften. Vilket kanske inte känns super.. Men har iaf med mig kameran och laddaren till mobilen. Thats good ;)
När jag sprungit runt och kanske blivit förbannad över att jag inte hittar sakerna [?] så hoppar jag in i duschen en snabbis. Sen äta.. Vidare till affärn för att köpa frukost tills imorn. Sallad! Sem se på Glee 20-21.. Sen sova nån timma. Hämta Maria vid 02 sen drar vi!!

Hare så skojj här hemma i övik ;D

Fortfarande ingen Tootiis...


Börjar bli riktigt orolig nu.. Usch, vill inte att hon ska vara borta. Känns så j*vla tomt! Snälla kom hem gmn ♥

Vart är du gumman?

Du kommer alltid när man ropar.. Men inte denna gång. Inte sett dig sen i lördags :'c


RSS 2.0